Get Adobe Flash player

Сервиз на комбайн и трактор

С развитието на селскостопанския сектор в България и с подновяването и увеличаването на броя селскостопански машини и инвентар, а също и с тяхното усложняване, нараства и потребността от качествено техническо обслужване и ремонт с цел да се запази работоспособността и изправността на селскостопанската техника за най-дълъг период от време.

Всяка една машина, колкото и съвършено да е проектирана, в процес на експлоатация е подложена на амортизация, която намалява нейната надеждност и влошава техническите й показатели.

Една машина, каквато е зърнокомбайнът работи в много важен и напрегнат период за всеки един земеделски производител. За това от изключителна важност е безотказната работа по време на жътва.

За да се възпрепятстват процесите водещи до нарушаване на работоспособното състояние и до предотвратяване на нежелан отказ е необходимо да се спазват всички указания за правилна експлоатация и техническо обслужване, написани от фирмата производител.


Услуги, които извършваме

ХИДРОКАЗ ООД е специализирана в ремонта на всички модели комбайни CLAAS. Извършваме техническо обслужване, диагностика и ремонт на вашият комбайн или трактор.

 Ремонт на зърнокомбайни CLAAS: LEXION, TUCANO, MEGA, MEDION, DOMINATOR и други

 Ремонт на: CLAAS, John Deere, New Holand, Case и други.

caseclaas