Get Adobe Flash player

Дейност

 • 1. Ремонт на аксиално-бутални, пластинкови и радиално-бутални помпи и хидромотори за: комбайни,пръскачки, трактори, фадроми, челни товарачи, багери, сонди, асфалтополагащи машини, валяци, бетон- помпи и други.
 • 2. Ремонт на цилиндри.
 • 3. Продажба на нови хидравлични  помпи и хидромотори с гарантирано качевство.
 • 4. Продажба на резервни части за аксиално- бутални помпи и хидромотори.
 • 5. Стендова диагностика на идравлични помпи и хидромотори - стенд на "Bosch Rexroth", мощност 210 kW, електроника - "Hydrotechnik".. 
 • 6. Регулиране и настройки на хидравличните помпи, хидромори и хидротрансмисии. Настройка, съгласно каталожните данни на хидравличната единица или по задание на клиента.
 • 7. Диагностика на хидравлични системи на място при клиента с мобилна измервателна апаратура "Hydrotechnik"
 • 8.Консултации, относно изграждане и поддържане на различни хидравлични системи.
  9. Гаранция на отремонтираното изделие- 12 месеца.

  С развитието на селскостопанския сектор в България и с подновяването и увеличаването на броя селскостопански машини и инвентар, а също и с тяхното усложняване, нараства и потребността от качествено техническо обслужване и ремонт с цел да се запази работоспособността и изправността на селскостопанската техника за най-дълъг период от време.

  Всяка една машина, колкото и съвършено да е проектирана, в процес на експлоатация е подложена на амортизация, която намалява нейната надеждност и влошава техническите й показатели.

  Една машина, каквато е зърнокомбайнът работи в много важен и напрегнат период за всеки един земеделски производител. За това от изключителна важност е безотказната работа по време на жътва.

  За да се възпрепятстват процесите водещи до нарушаване на работоспособното състояние и до предотвратяване на нежелан отказ е необходимо да се спазват всички указания за правилна експлоатация и техническо обслужване, написани от фирмата производител.

  Услуги, които извършваме

  ХИДРОКАЗ ООД е специализирана в ремонта на всички модели комбайни CLAAS. Извършваме техническо обслужване, диагностика и ремонт на вашият комбайн, трактор или прикачен инвентар.

  Ремонт на зърнокомбайни CLAAS: LEXION, TUCANO, MEGA, MEDION, DOMINATOR и други

  Ремонт на хидротрансмисии на комбайн: CLAAS, John Deere, New Holand, Case и други